Loading ...

Landelijke decoraties doe het zelf

Houd je van een landelijke stijl voor de inrichting van je huis en ben je een fan van doe het zelf decoreren? Lees dan snel verder, want we hebben een leuke tip voor je!

Originele kunstwerken kunnen behoorlijk duur zijn in aanschaf om je huis mee te decoreren. Maar wil je toch wat leuks aan de muur voor een budgetvriendelijke prijs, denk dan eens aan een leuke print. Je kunt een gekochte poster of een zelf geprinte kleinere afbeelding opkrikken door een leuke lijst uit te kiezen geheel in de stijl van de rest van je kamer. Of voeg eens een paar stijlen van lijsten samen en creƫer op die manier een originele fusion look. Niks hoeft en alles mag en je kunt op die manier nooit de plank misslaan. De mix van stijlen maakt het juist zo verrassend en interessant. De lijst om je print maakt het helemaal af, dus besteed hier vooral aandacht aan.

Maar welke print kies je voor de juiste sfeer?


De meeste mensen vinden een keuze maken voor een voorstelling voor aan de muur geen eenvoudige. Daarin ben je dus niet alleen. Wat kan helpen is om te bedenken wat je fijn vindt aan een bepaald seizoen. Het leuke is dan ook om de decoraties af te wisselen per jaargetijde, zo houd je  variatie en wordt je woonkamer nooit saai.

Vind je bijvoorbeeld in de zomer de zee of een meer zo mooi en verkoelend om te zien, of in het voorjaar de net ontluikende bloem knoppen? Ga dan eens op zoek naar voorstellingen die dit weergeven.  Of maak een vierluik waarin alle seizoenen vertegenwoordigd zijn.

Hetzelfde kun je doen bij het thema dieren of landschappen. Zo maak je met een kleine moeite een leuke landelijk element voor in je huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *